VVS-Service

Vare sig det gäller en privatperson eller ett företag är vi på Carlshamns Rörteam redo att hjälpa dig med VVS-service. Väljer du våra välutbildade montörer för din VVS-installation så kan du vara säker på att jobbet utförs fackmässigt och vatteninstallationen är säker.

vvs-servicevvs-servicevvs-service

VVS-service för företag

Vi är väl erfarna med entreprenads-jobb och att erbjuda heltäckande VVS-service till både små och stora företag. Både riktlinjer och tidsplan från startskedet av ett projekt till assistans vid materialköp är saker vi på Carlshamns Rörteam kan erbjuda företaget. Med hjälpsam attityd och bra teamwork har vi möjligheten att både uppnå ett gott resultat och se till att ni som kund är glada och nöjda med samarbetet.

VVS-service för privatpersoner

Även privatpersoner kan självfallet anlita oss för VVS-service, då varje hem behöver regelbunden kontroll och underhållning av sitt VVS-system. Det kan både röra sig om sedvanligt slitage av hemmets vatten-, värme- och sanitetsprodukter eller mer plötsliga problem som uppstår. Våra yrkesmässiga och kunniga montörer finns då tillgängliga och ser till att arbetet utförs på rätt sätt och utan onödiga skador på ditt hem.