VVS-Renovering

Är du intresserad av att uppgradera VVS-systemet i din fastighet är vi rätt företag att vända sig till. Det spelar ingen roll om det rör sig om en renovering, ombyggnation eller tillbyggnation. Du kan också välja att införskaffa material själv och lämna installationen till oss eller inhandla dem direkt via oss.

vvs renoveringvvs renoveringvvs renovering

Renovera ditt nuvarande VVS-system

Det finns inget VVS-system som varar för evigt. Behöver du bygga om din nuvarande VVS för att det är slitet eller inte riktigt håller måttet kan våra montörer hjälpa dig och se till att en fackmässig ombyggnation utförs. Vid renovering av ditt VVS-system är ett brett perspektiv nödvändigt då man behöver beakta hela huset och se till att allt fungerar tillsammans. Vi på Carlshamns Rörteam ser till att allt fungerar som det ska och att dina nya rör, kranar och porslin håller så länge de bara kan. Anlitar du oss ser vi över fastigheten och sammanställer ett förslag där vi redogör för exakt vad som behöver utföras.

Installera ett komplett VVS-system i din nya fastighet

När en helt fräsch VVS-installation utförs är det extra viktigt att arbetet utförs på rätt sätt från grunden. För att på bästa sätt uppfylla detta kan du kontakta oss så en av våra montörer är på plats redan från starten av projektet och se till att VVS konstant finns med i helheten. Våra montörer är både effektiva och vana vid att arbeta sida vid sida med andra företag mot ett gemensamt mål. Kontaktar du oss i startskedet av ditt nybyggnationsprojekt så går vi grundligt igenom planerna och ger en offert.