Licenssvetsning

När kraven på kvalité och säkerhet är höga så är det ofta vi som gör svetsjobben. Vårt företag har utbildade licenssvetsare med stor erfarenhet från stora jobb. Vi utför allt från svetsning av industrirör till svetsning i rostfritt. Vår moderna svetsutrustning gör att vi snabbt kan vara på plats när ärendet är akut. Samtliga våra licenssvetsare utför årliga licenssvetsprov för att säkerställa att vi är så bra som vi påstår.

licenssvetsninglicenssvetsninglicenssvetsning

Vad vi gör inom licenssvetsning?

Vi svetsar i de flesta material. Vi utför alla arbeten inom rörarbeten som exempelvis rörservice och rörinstallationer. Vi utför konstruktionssvetsning inom VVS-kyla och isolering. Oavsett vilket jobb du vill anlita oss för har vi erfarenhet som ge dig trygghet och noggranhet som överträffar din förväntan. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi ska räkna på ett projekt eller ditt företag vill teckna avtal med Carlshamns Rörteam.

Behöver ditt företag en stark samarbetspartner?

Om ditt företag har större behov av specialistkompetens inom VVS och licenssvetsning över tid så kan vi teckna avtal. Vi kan både täckna avtal för jour men även för underhållsstopp. Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller vill ha kontaktuppgifter till våra referenser.